Zeer ruime
stoffenshowroom

Wij beschikken over een zeer ruime stoffenshowroom, waarin u in alle rust, of desgewenst met een vakkundig advies, de vele stoffen kunt bekijken.
de Arty showroom

Een meubelstuk bekleden?
Zo gaan wij te werk.

Allereerst komt het contact tot stand via een bezoek aan de showroom, telefoon of mail. Dan kan, via een bezoek aan huis, uw meubelstuk beoordeeld en gemeten worden zodat wij weten hoeveel stof er nodig is. Aan de hand daarvan kan er een vrijblijvende offerte opgesteld worden. Als u daarmee akkoord gaat kunt u een mooie stof gaan uitzoeken in onze uitgebreide showroom. Dan kan het bekleden van het meubelstuk beginnen.

Hoe gaat het stofferen van een meubel in zijn werk?

Het proces van meubelstofferen gaat over het algemeen in de volgende stappen:

  1. Demonteren: Het meubelstuk wordt gedemonteerd, en de oude bekleding wordt verwijderd om toegang te krijgen tot het frame en de vulling.
  2. Reparatie van het frame: Indien nodig worden reparaties uitgevoerd aan het meubelframe. Dit kan het vervangen of herstellen van beschadigde houten delen omvatten.
  3. Vervangen van de vulling: De vulling van het meubelstuk kan worden vervangen of aangevuld voor meer comfort. Dit kan bestaan uit materialen zoals schuim, veren of andere vulstoffen.
  4. Bekleding: Het meubelstuk wordt opnieuw bekleed met de gewenste stof. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan het aanbrengen van de stof om een strakke en professionele afwerking te bereiken.
  5. Afwerking: Details zoals biezen, knopen, of andere decoratieve elementen worden toegevoegd, afhankelijk van het ontwerp en de wensen van de klant.

Merken

Wij voeren de volgende stoffen merken;